O nama

Gold SZPTR


Nismo se oduvek bavili proizvodnjom konditorskih proizvoda… Sve je počelo sa zlatarama u Mladenovcu pa ako se pitate odakle naziv „Gold“, eto odgovora, iako su i naši današnji prozvodi „čisto zlato“ za sladokusce
Nakon što su zlatare pre više od 25 godina počele sa radom, uspeh u poslovanju vodio je ka proširenju delatnosti. U okviru „Gold Tehnolgy“ grupe počele su da rade i pržionice kafe, a odmah zatim oformljena je i firma „Gold Pack“ u okviru koje je počelo pakovanje zrnastih proizvoda, proizvodnja pudinga, šlagova, tabli za jelo, kolača i krema, čime naše poslovanje polako, ali sigurno dobija slatki prizvuk uspeha.

GOLD TEHNOLOGY
PROIZVODI


U trenutku kada shvatamo da naši proizvodi odgovaraju ukusu i željama velikog broja kupaca, nastaje i firma „Gold“ sztr u obliku u kakvom i danas postoji.

Prostorije gde nastaju Vaši omiljeni slatkiši nalaze se na regionalnom putu Smederevska Palanka – Mladenovac, u selu Kusadak i baš tu, u modernom okruženju koje je opremljeno najsavremenijom tehnologijom za proizvodnju konditorskih proizvoda, počinje stvaranje naše ukusne bajke - proizvodnja i pakovanje naših neodoljivih Golg pralina, Gold štanglica, čajnih peciva i preukusnih krem bananica.


VI STE GOLD PROIZVODIMA USTUPILI MESTO NA VAŠOJ TRPEZI – MI VAM ZAUZVRAT GARANTUJEMO KVALITET I PRISTUPAČNE CENE!


U bogatoj ponudi naših proizvoda, izdvajamo Gold krem koji je za kratko vreme postao omiljena poslastica kako mališana, tako i odraslih. Porodična priprema palačinki postala je nezamisliva bez Gold krema, a vaša preporuka prijateljima je naša najbolja garancija.

Zbog dobrog ukusa, lako ste navikli da dragim osobama poklanjate naše Gold praline, a nama je posebna čast što je baš naš proizvod postao sinonim za ljubav i poštovanje koje želite da pokažete. U Srbiji je spremanje slave poseban događaj, naše domaćice za tu priliku pripremaju raznovrsne kolače, a sastojke za njih pronalaze samo kod proverenih proizvođača. I tu smo postali neizostavni! Budući da za svoje goste žele samo najbolje, naše domaćice ne počinju veliko spremanje bez naših šlagova, pudinga, mlevenog keksa, šećara u prahu, kokosovog brašna, mleka u prahu, gustina i tabli za jelo i kolače, bilo da je reč o mrsnim ili posnim slavama. Ono na šta smo posebno ponosni jeste što svakog dana raste broj svih vas koji upravo našem timu poklanjate poverenje i naše proizvode unosite u vaše domove gde postaju deo vaše svakodnevice. Sva vaša slavlja i važni trenuci u životu koje delite sa najdražima postala su nezamisliva bez naših slatkiša i slaniša i upravo to je najveća motivacija da proizvodi koje vam nudimo budu što kvalitetniji i pristupačniji.